Handelsbetingelser

Virksomhedsinformation
Den juridiske enhed du handler med er:

Royal Consul Europe A/S
CVR-nummer: 29 32 42 39
Selskabets etableringsår:2006

Forretningsadresse:
Royal Consul Europe A/S
Ringvejen 59
7900 Nykøbing M

Web-adresse: www.rce.dk

Kontakt os: Send en mail på rce@royal-consul.dk eller ring på Tlf.: +45 96 69 16 00

Idet vi håber at kunne leve op til dine forventninger, opfordres du til at læse, forstå og acceptere vore generelle betingelser og politikker. God fornøjelse!

Sådan handler du

Du finder produkterne ved at klikke igennem menuerne eller ved at indtaste et søgeord i søgefeltet. Ved at klikke på det valgte produkt kaldes et varekort frem, hvoraf varens specifikke informationer fremgår. Du lægger produktet i varekurven ved at klikke på køb ikonet, hvorefter du kan shoppe videre eller gå til kassen.

Selve købsprocessen foregår i trin:

Trin 1: Kundeoprettelse
For at kunne handle i butikken, skal du oprette dig som kunde ved som minimum at udfylde de med stjerne markerede felter, men har du allerede oprettet en konto, kan du nøjes med blot at logge ind med e-mail og password. Du har endvidere mulighed for at påføre en anden faktureringsadresse end leveringsadressen. Klik herefter på ”Gem”.

Trin 2: Leveringsmåde
Her skal du vælge, hvordan du ønsker dine varer leveret ved at klikke ud for den ønskede transportør, hvor leveringsomkostninger og den forventede leveringstid ligeledes fremgår. Herefter skal du læse og acceptere vore handelsbetingelser ved at klikke i markøren, idet vi opfordrer til at du læser disse nøje igennem og endelig kan du tilføje en kommentar til ordren.

Trin 3: Betaling
På dette skærmbillede fremgår, hvordan du kan betale varen, ligesom betalingsgebyrer også fremgår. Vi accepterer pt følgende betalingskort: Dankort, VisaDankort, Visa, VisaElectron, MasterCard, Maestro og JCB. Når du klikker på en betalingsmetode, bliver du dirigeret videre til en krypteret forbindelse, hvor du skal indtaste dine kort informationer og godkende betalingen.

Priser og gebyrer

Alle priser er inkl. dansk moms på 25%. Alle ordrer kan pålægges er fragtgebyr afhængigt af leveringsland. Alle priser og gebyrer vil være synlige ved i varekurven ved ordreafgivelse.

Forbehold

Som bruger/kunde er du ansvarlig for at holde brugernavn og adgangskode fortroligt opbevaret og at din computer til hver en tid er sikret mod 3. parts misbrug. Du er ansvarlig for samtlige aktiviteter, der finder sted under din konto og adgangskode. Hvis du observerer eller har mistanke om, at en 3. part bruger din konto, skal du øjeblikkelig meddele os dette.

Vi forbeholder os sig ret til, på eget initiativ og vurdering, at nægte adgang til websitet, lukke en konto, fjerne eller redigere indhold, og annullere bestillinger.

Når du bestiller varer i shoppen, skal du være opmærksom på, at aftalen først anses for endeligt indgået, når du modtager en ordrebekræftelse, idet der tages forbehold for udsolgte/udgåede varer og prisstigninger. Ved markante prisstigninger forbeholder vi retten til at ophæve handlen og annullere ordren. Produktbilleder og beskrivelser er vejledende og kan uden varsel ændres.

Eftersom kommunikationen imellem dig og shoppen hovedsagligt foregår via e-mail, f.eks modtager du ordrebekræftelse, faktura og pakkens trackingnummer etc. på e-mail, accepterer du ansvaret for, at du altid kan modtage mails og at disse ikke sorteres fra, f.eks i spamfiltre, idet vi ikke kan holdes ansvarlig for fejl og afvigelser forårsaget af manglende og/eller fejlagtig modtagelse/udfyldelse af e-mail.

Fortrydelsesret, retur og ombytning

Du har ret til at returnere din vare. Fortrydelsesretten kan dog ikke gøres gældende af erhvervsdrivende i handelskøb. Indenfor 14 dage efter du har modtaget den, skal du give os besked angående din returnering. Derefter har du 14 dage, til at returnerer varen, hvis du skulle fortryde din handel. Du skal selv betale for returfragten uanset hvor mange varer du har købt. Ved delvis returnering af en ordre tilbagebetales derfor ingen fragtomkostninger, med mindre varen mod forventning var behæftet med fejl og mangler.

Skulle varerne mod forventning være behæftet med fejl og/eller mangler skal du selvfølgelig ikke betale for returfragten.

Fortrydelsesretten betyder ikke, at du har en ubetinget ret til at få det fulde beløb for varen retur. Hvis varen er blevet håndteret på en sådan måde, at den ikke har nogen værdi, vil du ikke have krav på at få købesummen retur. For at få den fulde købesum retur, må varen kun være brugt i samme grad, som er accepteret inden købet i en almindelig fysisk butik. Før du sender en vare retur, skal du derfor gøre dig klart, om en almindelig butik ville acceptere den benyttelse af varen den har været udsat for. Du har altså ret til at se varen an og afprøve visse funktioner. Derimod vil returbeløbet kunne nedsættes, såfremt varen har været brugt i en længerevarende periode eller i det hele taget viser tegn på slid.

Idet returvarer sendt pr. efterkrav IKKE modtages, skal du følge denne procedure, når du vil returnere en vare:

1. Udfyld evt. en RMA som du kan hente her.

2. Pak din returvare ind i den originale emballage og send den til:

Royal Consul Europe A/S
Ringvejen 59
7900 Nykøbing Mors
Danmark

OBS! Når varen er modtaget og registreret tilbagebetales beløbet og du kan i kundecenteret, på den konkrete ordre, finde en kreditnota.

Vi registrerer altid computerens IP-adresse ved køb.

Hvis du fortryder dit køb, skal du blot sende pakken retur, ved at følge ovenstående procedure.

Levering

Vi har valgt at samarbejde med nogle af markedets mest professionelle udbydere inden for pakketransport, således at du kan vælge, hvem der skal levere dine varer, når du handler i shoppen. Idet der tages forbehold for at varer kan være forsinkede under transport, henledes opmærksomheden på at vi ikke er erstatningspligtig, hvis der ved bestilling er angivet forkert adresse, eller andre urigtige, upræcise og/eller ukorrekte informationer, der kan forårsage varens bortkomst ved forsendelse. Ligeledes kan vi ikke holdes ansvarlige for hændelser, som ligger uden for vores kontrol.

Alle lagerførte varer du ser i shoppen bliver gennemset og kvalitets sikret inden udsendelse, men i sjældne tilfælde kan leveringen ikke gennemføres pga., at varerne ikke findes på lager, eller ikke er i en stand, vi ønsker at fremsende. Skulle en vare på din ordre være forsinket/udsolgt, sendes evt. andre varer du måtte have bestilt og det koster dig ikke ekstra at få restordren fremsendt. Kan ordren ikke leveres, annulleres bestillingen og du vil modtage besked pr. mail herom.

Vi forsikrer alle forsendelser, men er der en skade på pakken, inden du åbner den, skal du straks anmelde det til det sted, hvor du har hentet/modtaget din pakke. Er forsendelsen uden pakkesporing, skal du henvende dig til os. Når du har modtaget/kvitteret for pakkens modtagelse er du ansvarlig for varen.

Betaling

Vi prioriterer sikkerhed højt, hvorfor vores betalingsløsning benytter SSL-kryptering i kommunikationen mellem dig, webshoppen og betalingsformidleren. SSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol. SSL sikrer, at data krypteres/kodes, så uvedkommende ikke kan kopiere informationer om dit kreditkort under transaktionen. SSL funktionen ligger i din browser og aktiveres automatisk, når du handler i webshoppen. Du skal derfor ikke installere ekstra software for at kunne handle vha. SSL.

Vores betalingsløsning er fuldt PCI-certificeret, der er en fælles, international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata - og til hvordan det skal kontrolleres, at kravene bliver overholdt.
Såvel forbrugere som e-handelsbutikker får gavn af de forstærkede sikkerhedskrav, der følger af en PCI-certificering, der reducerer svindel og giver dig en større tryghed som kunde i webshoppen.

Betalingsløsningen understøtter endvidere både 3-D Secure betalinger.

Når du betaler med kreditkort forbeholder vi os retten til at kontrollere kortets og ordrens gyldighed. Vi kontrollerer en lang række faktorer og forbeholder os retten til at afvise din bestilling, hvis ordren ikke kan godkendes.

Reklamation

Skulle du mod forventning have brug for at reklamere over evt. fejl eller mangler, har du i henhold til købeloven reklamationsret i 24 måneder efter varen er modtaget. Det er dog en forudsætning, at disse fejl og mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig, uhensigtsmæssig, skade forvoldende eller anden åbenlys forkert brug af varen. Vi beder dig om, at du reklamerer umiddelbart efter at du har konstateret manglen.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Vi indsamler oplysninger, når du registrerer dig på vores hjemmeside, placerer en ordre eller abonnerer på vores nyhedsbrev. Vi indsamler oplysninger om navn, køn, fødselsdag (valgfrit), e-mail adresse, faktura - (og) leveringsadresse, postnummer, by, land og telefon/mobil nummer og kreditkortoplysninger.

Når du handler på webshoppen eller opretter en konto, har du mulighed for at opnå en række fordele f.eks modtage nyhedsbreve, deltage i konkurrencer og loyalitetsprogrammer, og vi anvender de indtastede informationer til, udover at behandle de bestilte transaktioner, til at sende lejlighedsvise nyhedsbreve, opdateringer og tilbud, relateret produkt eller service information mv. Alle fremsendte mails indeholder en mulighed for at afmelde mailservicen, og du vil til enhver tid kunne opsige/annullere den oprettede konto.

De indsamlede oplysninger vil ikke blive solgt, udvekslet, overført eller givet til nogen 3.part virksomhed, undtagen med det formål at levere den købte vare eller tjenesteydelse.

Enhver af de oplysninger, vi indsamler fra dig kan blive brugt til at personliggøre din oplevelse, og for at hjælpe os til bedre at reagere på dine individuelle behov. Vi bruger dine oplysninger til at forbedre vores websites ydeevne og kundeservice, da vi hele tiden stræber efter at forbedre vores hjemmeside baseret på de oplysninger og feedback, vi modtager fra dig.

Cookies

Cookies er små stykker kode, som et websted overfører til din computers harddisk gennem din web-browser (hvis du tillader), der gør det muligt for webstedets systemer at genkende din browser og registrere visse oplysninger. Vi bruger cookies bla. til at forstå og gemme dine indstillinger til fremtidige besøg, for at hjælpe os med at huske og ekspedere varer i din indkøbskurv, holde styr på reklamer, indsamle data om trafikken og websites interaktion, så vi kan tilbyde bedre site erfaringer og værktøjer i fremtiden.

Vi kan arbejde sammen med tredjepart tjenesteudbydere (f.eks. Google), der hjælper os med bedre at forstå vores besøgende. Det er ikke tilladt for disse udbydere at bruge de indsamlede oplysninger, undtagen for at hjælpe os med at udføre vores virksomhed og forbedre brugernes oplevelse af vores hjemmeside.

Hvis du, via dine browserindstillinger, vælger at slå alle cookies fra kan det ske, som for de fleste hjemmesider, at nogle af vores tjenester ikke fungerer korrekt.

Databeskyttelse

Vi prioriterer sikkerheden meget højt, så vores betalingsløsning bruger SSL kryptering af kommunikation mellem dig, webshop og udbyder af betalingstjenester. SSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol. SSL sikrer, at data krypteres/kodes, så ingen kan kopiere dit kreditkort under transaktionen. SSLs kendetegn ligger i browseren, og aktiveres automatisk, når du handler i butikken. Du behøver derfor ikke installere ekstra software for at handle med SSL.

Vores betalingsløsning er fuldt PCI-certificeret, hvilket er en fælles international standard for kreditkort datahåndtering. Standarden definerer et sæt af krav til opbevaring, transmission og håndtering af kreditkort data - og hvordan man kontrollere, at kravene er opfyldt.

Både forbrugere og e-handel butikker vil drage fordel af de øgede sikkerhedsforanstaltninger, der er fastsat af en PCI-certificering, hvilket reducerer svindel og giver dig en større sikkerhed som kunde i webshoppen.

Ved betaling med kreditkort, forbeholder vi os ret til at kontrollere kortets og ordrens gyldighed. Vi kontrollerer en række faktorer, og vi forbeholder os ret til at afvise din ordre, hvis ordren ikke kan accepteres.

Vi behandler dine personlige data med største fortrolighed og sikrer, at vi ikke sælger, bytter, eller på anden måde overføre dine personlige oplysninger til tredjemand, bortset fra de betroede tredjeparter, der hjælper os med at drive vores hjemmeside, f.eks. betalingsløsnings udbyderen.

Ved at handle i vores webshop, accepterer du vore handelsbetingelser. Hvis der er nogen spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os ved at bruge nedenstående oplysninger.

Kontakt os: Send en mail på rce@royal-consul.dk eller ring på Tlf.: +45 96 69 16 00